Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:184820
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.09.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Es nolēmu savā darbā apskatīt Ketti Makkafē un Mirnas Vud (Kathy MCaffe and Myrna Wood) darbu „Kāds ir lesbiešu liberalizācijas revolucionārais potenciāls?” („What is the Revolutionary Potential of Women's Liberation?”). man gribētos ar šī raksta palīdzību novilkt paralēli ar Latvijas situāciju un paskatīties uz to, cik ļoti lesbiešu kustības ir lojālās valstij. šis raksts arī palīdz atbildēt uz jautājumu par to, kāpēc identitātes kustības kritizē liberālo valsts. Tātad identitātes kustību vietā man ir lesbiešu kustības un liberālās valsts lomā ir Latvija.
Visapkārt pasaulē šodien aktualizējas lesbiešu liberalizācija. Lesbiešu kustības kļūst arvien radikālākās1. Bieži vien tās vēršas pret valsts politiku un tādās valstīs kā Latvijā – šī pretestība valsts oficiālai politikai noved pie tā, ka lesbiešu kustības apvienojas ar visādām minoritāšu kustībām (kā arī pārējām minoritātēm) un ar nevalstisko organizāciju un dažādu lobiju palīdzību piebiedrojas kreiso partiju pusei. Tas ir tāpēc, ka kreisās partijas ir opozīcijā un, protams, ka arī neatbalsta valdības politiku. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties