Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:194196
 
Vērtējums:
Publicēts: 30.01.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Skatītājs, kurš skatīsies tikai vienreiz šo sižetu, iespējams pat neiedziļināsies pateiktajā, tāpēc pašsaprotami piekritīs prezidentam un nostāsies viņa kā svarīgas autoritātes pusē. Kaut arī sižets ir par Saeimas atlaišanu, tas ātri apraujas un saruna no ziņu vadītāju puses tiek ievirzīta citos tematos.
Skaidri redzams, ka tēmā par Saeimas atlaišanu televīzijas raidījumos ir divu veidu rāmējumi. Vieni, kuri kultivē sarunas par Saeimas atlaišanas nepieciešamību, bet otri ir tie, kas cenšas pierādīt pretējo. Ir interesanti, ka žurnālisti cenšas risināt šo problēmu, apskatot un diskutējot par to, taču, kas zem tā visa slēpjas apakšā, mēs neviens līdz galam nevaram zināt, jo izmantotie “instrumenti” (intervējamie, jautājumi, fakti utml.), ar kādiem raidījumi tiek veidoti, ir ļoti dažādi.
Jautājums “Atlaist vai neatlaist Saeimu?”, pēc manām domām, ir jautājums, par kuru ir vērts ikvienam sabiedrības loceklim ar analītisku un kritisku prātu aizdomāties. Tieši raidījumu dažādība un atšķirīgie rāmējumi ir tie, kas beigu beigās katru var aizvest līdz savam pareizajam viedoklim un patiesībai. Svarīgi ir nepkļauties suģestācijai, kā arī uzmanīgi skatīties un klausīties, jo citādi nāksies būt pretrunās pašam ar sevi kā mūsu prezidentam!

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties