Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:970097
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 10.05.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Uz Bali Elizabete dodas ar mērķi atrast līdzsvaru starp pasaulīgo prieku un garīgo pieredzi un iemācīties to visu apvienot savā dzīvē. Galu galā rakstniecei sanāk izveidot attiecības ar kādu, par viņu divdesmit gadus vecāku, vīrieti – Brazīlis ar saistībām Austrālijā, kurš dzīvo Bali. Tā noslēdzas viens posms Elizabetes dzīvē, un iesākas nākamais, kuru raksturos savādāks ceļošanas maršruts: Austrālija, Amerika, Bali, Brazīlija.
Atrisināt iekšējos konfliktus bieži vien ir grūtāk nekā konfliktus starp cilvēkiem. Nobeigumā vēlreiz vienuviet apkopošu savas jauniegūtās vai atmiņā atsvaidzinātās un mazliet pilnveidotās atziņas. Ļoti laba terapija, mācoties sadzīvot ar sevi, ir darīt dažādas lietas, kas sagādā patiesu prieku. Pat tad, ja tās ir mazas un, iespējams pat, ne pārāk nozīmīgas lietas. Dažāda veida garīgie meklējumi ir ļoti labs līdzeklis, lai uzlabotu saskaņu ar sevi, ar savu iekšējo „es”. Tie palīdz labāk iepazīt un izprast gan pašam sevi, gan apkārtējo pasauli un cilvēkus tajā. No vainas apziņas nav pilnīgi nekādas jēgas, cilvēkam ir jātiek galā ar savām emocijām par notikušo un, vai nu jādara kaut kas situācijas uzlabošanas labā, vai arī, ja neko izdarīt nav iespējams, jāiemācās to visu palaist vaļā un bez sirdsapziņas pārmetumiem jādzīvo tālāk.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1241887
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties