Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:383421
 
Vērtējums:
Publicēts: 09.12.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Tie akcenti uz spīdīgu, kailu ķermeni, kājas izcelšanu, sarkanām lūpām, muskuļiem utt. Atdarināšanas motīvs. Psiholoģiskās specifikas dēļ šī motīva galvenā auditorija ir bērnu un jauniešu auditorija. Šajā vecumā elks ir dabiska vēlme, ko nevar teikt par vecākiem cilvēkiem. Piemēram, mans brālēns aizraujas ar volejbolu, redzot, ka viņa elks nēsā konkrētas firmas drēbes vai nopirka konkrēta modeļa apavus, viņš maksimāli cenšas nopirkt šo produktu, sūta no citām valstīm, gaida mēnešiem ilgi, bet priekš viņa tas ir tiešām nozīmīgi, jo katrs topošais izcilais sportists vēlas līdzināties čempionam un ne tikai. Humora motīvs. Izmanto bieži, jo smiekli un pozitīvas emocijas tiek pārnestas uz zīmolu, radot emocionāli pozitīvu attieksmi, skat. 7.att. . Visbiežāk humora motīvs tiek izmantots TV reklāmās, kur var izspēlēt mini ainas, skices. Pozitīvas emocijas raisa prieku, cilvēkiem patīk skatīties uz to, kas nes patīkamas emocijas, tas arī piesaista viņus kā pircējus.
Apkopojot visu iepriekš teikto, jāsaka, ka jāņem vērā auditorijas uztveres īpatnības, vajadzības un psiholoģiskos motīvus reklāmā. Lai noturēt auditorijas interesi un nodot reklāmdevējam svarīgu informāciju, jāizmanto radošus paņēmienus, jaunas idejas, ar kuru palīdzību veidot reklāmu ziņojumus un piesaistīt patērētāju uzmanību tā, lai ikkatrs priekš sevis atrastu emocionālu un racionālu motīvu reklāmā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1382171
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties