Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:769452
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.08.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2016. - 2020. g.
2021. - 2025. g.
Darba fragmentsAizvērt

Vispiemērotākā darbinieka virzīšana vispiemērotākajam amatam, pamatojoties uz viņa stiprajām pusēm un pēc tam veidojot iesaistīšanos un piesaisti darba vietai un veicamajam darbam, ne tikai palielina produktivitāti, bet arī veicina darba ņēmēja lojalitāti un labklājību.
Personāla speciālisti bieži veic pētījumus un aptaujas, lai palielinātu darba devēja produktivitāti, izvēloties darbiniekus, kuri vislabāk piemēroti konkrētām darba vietām. Apmācībās un uzņēmuma attīstībā, kā arī mārketingā iesaistītie speciālisti arvien vairāk izmanto psiholoģiju kā instrumentu, kas paplašina redzesloku un izprast cilvēka uzvedību, nevis tikai izmanto vadības grāmatās gūto informāciju. Liela daļa no saistītajām tēmām un zināšanām ir viegli atrodamas un mūsdienās pieejamas tiešsaistē.
Cilvēkresursu speciālisti ir eksperti, lai maksimāli palielinātu psiholoģijas pielietojumu un saprastu jebkuras organizācijas svarīgāko aktīvu - tās darbiniekus – cilvēku. Tā vietā, lai meklētu ātru iepriecinājumu un daudzdimensiju stimulāciju, jātiekas ar cilvēkiem – jāizmanto šī apbrīnojamā pelēkā viela masu mūsu galvās, novērtējot mūsu fiziskā ķermeņa tehniskos lielumus, lolot trauslās, bet drosmīgās sirdis un pārdomāt to, kas vēl var būt vērtīgāks par cilvēku pašu un ko varam iegūt no cilvēku personiskās mijiedarbības.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties