Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:334759
 
Vērtējums:
Publicēts: 11.02.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Autors uzskata, ka šī problēma arī būtu jārisina no 2 pusēm – tāpat kā iepriekš – no pircēju un pārdevēju puses. No pircēju puses šo problēmu būtu ļoti viegli atrisināt – iepirkties internetā un paļauties uz interneta lietotāju taisnīgumu, ka prece atnāks tāda, kā aprakstīs un ka viņa patiešām atnāks. No pārdevēj puses šo problēmu varētu risināt, lietojot uzlīmes vai izkārtnes ar uzrakstu „Oriģinālprece”, jo pārdevējs nedrīkst iepirkt preces, kuru cena ir zemāka nekā oriģinālpreces cena un nedaudz palielināt par interneta preces cenu. Tas nav ētiski, jo preces pārdevējam ir jāatbild par preces kvalitāti, un viņam ir nepieciešams pārdot kvalitatīvu preci, nevis lētu, tikai lai gūtu peļņu. Cilvēki, kas ierodas autora veikalā, tieši vēlas kvalitatīvu preci par attiecīgu samaksu, tāpēc autors uzskata, ka vienīgais veids no pārdevēja puses, kā atrisināt domstarpības starp pircēju un pārdevēju, ir izmantot oriģinālpreču atpazīšanas zīmes.
Esejas laikā tikai izskatītas divu veidu problēmas – pensionāri, kas nezinot, ko īsti pirkt, apvaino pārdevēju krāpšanā un cilvēki, kuri vēlas iegūt lētākas preces veikalā tikai tāpēc, ka redzēja internetā lētākas. Autors uzskata, ka šīs problēmas ir vieglāk risināt no pircēju puses – nākot uz veikalu, zināt ko viņi vēlas nopirkt un pirkt preces internetā, ja viņiem lētāk nozīmē labāk. No pārdevēja puses problēmas varētu risināt izveidojot attēlus, kas paskaidro, kādas ir datoru specifiku atšķirības un izmantot uzlīmes ar uzrakstu „Oriģinālprece”. Autors uzskata, ka vislabākasi veids, kā tikt galā ar problēmām ir darīt visu, lai viņas neveidotos.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties