Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:540010
 
Vērtējums:
Publicēts: 05.07.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Kopumā varētu teikt, ka straujais pārmaiņu laiks un tehnoloģiju ieviešanu bija par iemeslu tam, ka ārējais bija svarīgāks par iekšējo, un, iespējams, tieši tas radās tā laika virziena dēļ, ko sauca pa postmodernismu. Iepriekš minētās likstas un straujās pārmaiņas radās postmodernisma dēļ, jo nemitīgi attīstījās jaunas tehnoloģijas un cilvēkiem kļuva pieejami produkti. Mediji kļuva par noteicošajiem, savukārt dažādu mākslinieku darbi, proti, gleznas un arhitektūra kļuva nenozīmīga un šķietami ar rūgtu ironiju bez nozīmes. Šī globalizācija, kas bija par iemeslu notiekošajam nemitīgi lika visam mainīties un sabiedrība nespēja izsekot līdzi visam. Nemitīgai attīstībai, visu laiku tika radīts kaut kas jauns. Postmodernisms izcēlās tādās kultūras jomās kā filozofijā, estētikā, humanitārās un sociālās zinātnēs, ekonomikā, politikā, izglītība u.c., taču īpaši tas arī skāra kultūras nozari. Straujajām pārmaiņām nebija iespējams izsekot līdzi, līdz ar to arī rādās saucamais kultūras un intelektuālais fenomens. Postmodernisms rietumu kultūrā īpaši izcēlās tieši ar estētisko, literāro, politisko un sociālo filozofiju.
Pārmaiņas 20. gs. ģimenes un indivīda konceptā, kā saprotams, notika nemitīgi attīstoties jaunajam un vēl nebijušajam. Straujās pārmaiņas un attīstība sabiedrību būtiski ietekmēja uz labo pusi, un kā vēstīja iepriekš minētie avoti – lielākās pārmaiņas radās tieši ārēji, jo cilvēkiem vairs neinteresēja tas, ko par viņiem domā citi, tādējādi sākot dzīvot tikai sev.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1361600
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties