Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
14,20 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:784952
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.03.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kādēļ personas iet politikā Vai tā ir tieksme pēc varas, tieksme parādīt sevi, gūt jaunu pieredzi vai varbūt tas ir vajadzīgs sava materiālā stāvokļa uzlabošanai, uztverot politiku kā biznesu. Piemēram, ieguldot līdzekļus pirmsvēlēšanu kampaņā, uzskatot to par kapitāla ieguldījumu, kuram vēlāk, izmantojot savu ietekmi liek nest peļņu. Šādu vai citu mērķu pamudinātas personas parasti apvienojas iedzīvotāju grupās – Politiskās partijās.

TAUTAS PARTIJA

Politiskām partijām ir nozīmīga loma politikā, tā ir saikne starp valsti un tās pilsoņiem. Politiskās partijas ir organizācijas, kas vēlēšanu sacensībās cenšas gūt uzvaru cīņā par varu sacenšoties savā starpā. Tātad partiju galvenā funkcija ir cīņa par varu un tās noturēšanu. Partijām nepieciešams uzstādīt savus mērķus, nodarboties ar jaunu biedru piesaisti un iekļaušanu politiskajā sistēmā un izplatīt sabiedrībā partijas idejas.

VĒSTURE:
„Piedaloties 8. Saeimas vēlēšanās, Tautas partija jau ir jaudīga un rīcībspējīga intelektuāli varošu cilvēku komanda, kura zina, kas darāms. Likumsakarīgas ir 20 Saeimā iegūtās vietas, kas ir trešais labākais rādītājs."
1997. gada beigās Latvijas valsts nav spožākajā stāvoklī… Valdošā elite nespēj turpināt Andra Šķēles valdību uzsākto tautsaimniecības izaugsmi un stingro kursu uz Latvijas dalību NATO un Eiropas Savienībā (ES). Tas ir novedis pie tautas vilšanās politiskajā varā tās neizlēmības dēļ. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −-2,80 €
Materiālu komplekts Nr. 1131142
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties