Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:308668
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.02.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Situācija: Es ar draugu braucu ar automašīnu pa 1 šķiras ceļu, ārā ir putenis, ieraugu automašīnu, kas ir avarējusi, automašīna ir ieslīdējusi grāvi.
Rīcība: Novērtēju situāciju, tā nav bīstama, tādēļ neapdraudot savu dzīvību uzsāku glābšanas pasākumus. Lieku draugam izsaukt neatliekamo medicīnisko palīdzību, viņam precīzi jānosauc, kur noticis nelaimes gadījums, kas noticis un cik ir cietušo. Pati pa šo laiku parūpējos par negadījuma vietas drošību, tādēļ novietoju savu automašīnu drošā attālumā no avarējušās mašīnas un tā, lai vēlāk varētu bez problēmām izbraukt, ieslēdzu autoavārijas signalizāciju, no savas automašīnas izņemu aptieciņu un avārijas zīmi, tā kā atrodos neapdzīvotā vietā novietoju avārijas zīmi 100m attālumā no negadījuma vietas. Kad esmu veikusi šo pasākumu kopumu, ar draugu novērojam, ka avarējušās automašīnas stāvoklis ir stabils, un tas nevarētu radīt nekādu bīstamību, tāpēc kopā ar draugu dodamies pie cietušajiem. Ieraugu, ka automašīnā ir 2 cietušie. Draugs novēro, ka gaisa spilveni ir atvērušies, tāpēc varam droši sniegt palīdzību cietušajiem, jo jau atvērušies gaisa spilveni mums nevar radīt nekādu bīstamību, tāpēc draugam lieku uzmanīgi atvērt autovadītāja durvis, lai cietušais neizkrīt ārā atbalsta to ar celi, izslēdz aizdedzi, bet atslēgas tajā atstāj, lieku draugam nofiksēt auto (ieslēgt stāv bremzi), es pa šo laiku novērtēju abu cietušo stāvokli, viens cietušais ir pie samaņas, bet autovadītājs ir bezsamaņā.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties