Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:780435
 
Vērtējums:
Publicēts: 14.11.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Lauku un pilsētas dzīves atšķirību tēma man ir ļoti tuva, jo visu dzīvi esmu dzīvojusi laukos, un tagad vēl joprojām ļoti stipri izjūtu un nevaru pierast pie pilsētas dzīves. Tas arī kalpo par iemeslu kādēļ izvēlējos rakstīt tieši par šādu tēmu. Es vēlos mazliet papētīt, ko filozofi saka par pilsētu vai lauku dzīvi un tad pievienot savu personisko viedokli vai skaidrojumu kā es izprotu noteiktu filozofu ideju. Manā gadījumā no filozofa ņemtajiem citātiem viedokļus par lielpilsētu es attiecināšu vienkārši uz pilsētu, jo Latvijā nav šo tiešā nozīmē saprotamo lielpilsētu, un viedokļus par mazpilsētu, savukārt, attiecināšu uz laukiem. Es savā darbā balstīšos uz Latvijas Universitātes zinātniskajiem rakstiem 629 „Nauda. Dzīvesstils. Identitāte.” Veltījums Georgam Zimmelam kura autore ir Anna Stepčenko un balstīšos uz nodaļu – „Lielpilsētas un garīgā dzīve”.
Mēs dzīvojam strauji mainīgā laikmetā, kurš attīstās nepārtraukti. Mūsu dzīvē nepārtraukti ienāk modernās tehnoloģijas ar kurām mums nākas iemācīties rīkoties. Un zināmā mērā prasme rīkoties ar jaunajām tehnoloģijām parāda no kuras vietas tu esi nācis: no laukiem vai pilsētas, īpaši to var pamanīt, ja šie cilvēki sanāk kopā.
Ir arī ļoti maldinoši priekšstati pilsētniekiem ,piemēram, par lauku pusaudžiem un viņu dzīvi, bet viņiem jau nav priekšstata par to, jo citi pilsētnieki nekad nav ne dienu nodzīvojuši laukos. Ļoti atšķirīgs dzīves veids ir kādu dzīvo pilsētnieki un laucinieki un tieši to es tūlīt mēģināšu apskatīt un salīdzināt no sava redzesloka, viedokļa.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties