Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:517360
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.12.2023.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 20. gs. (1900. - 1999. g.)
Darba fragmentsAizvērt

Kārlis Ulmanis, Latvijas nacionālā varas un neatkarības simbols, bija izcilākais Latvijas politiķis un valstsvīrs 20. gadsimta pirmajā pusē. Viņš dzimis 1877. gadā, un viņa dzīve bija izcila gan ar politiskiem sasniegumiem, gan valsts būvniecību. Ulmanis bija cilvēks ar izteiktu līderību un neatlaidību. Viņa būtiskā ietekme uz Latvijas vēsturi un politiku ir nepārprotama. Sākot ar agrīnajiem gadiem, kad viņš sāka savu politisko karjeru, Ulmanis izcēlās ar prasmi organizēt un vadīt. Viņa augstās līderības spējas pieauga kā līdzeklis, lai pārvarētu sarežģītības un stiprinātu Latvijas valsti. Viņš bija cilvēks ar spēcīgām pārliecībām un skaidru redzējumu par Latvijas nākotni. Ulmanis vadīja Latviju caur sarežģītajiem laikiem starp Pirmo un Otrās pasaules karu, un viņa lēmumi un rīcība atstāja neatņemamu iespaidu uz valsts attīstību. Viņš tika atzīts par spēcīgu un daudzpusīgu valdnieku, kurš bija gatavs uzņemties atbildību un pieņemt grūtus lēmumus.
Kārlis Ulmanis bija ne tikai politiķis, bet arī valstsvīrs ar dziļu mīlestību pret Latviju. Viņa darbība un lēmumi bija vērsti uz Latvijas interesēm, un viņš centās nodrošināt valsts stabilitāti un attīstību. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties