Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:360989
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.05.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

. No pašvaldības puses plānošanas process ir jāizmanto kā pārliecināšanas, audzināšanas un izskaidrošanas iespēja, ar mērķi nodrošināt atbalstu teritorijas plānojumam un plānojumā ietvertajiem dabas aizsardzības plāna pasākumiem. Pašvaldības iedzīvotājiem un zemju īpašniekiem teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas process patiesībā ir vienīgā iespēja aktīvi ietekmēt saistošo noteikumu saturu , tāpēc ļoti svarīgi ir arī soļi no pašvaldību puses.
Diezvai no augstākminētā mēs varam secināt ka pašvaldības jeb vietējā līmenī vides aizsradzības jomā viss ir tik viegli un nepārprotami. Jā mēs apskatījām dažas funkcijas vides aizsradzības jomā ko veic pašvaldības un apskatījām pašu galveno, taču ir grūti atrast viennozīmīgu atbildi uz jautājumu vai tas ir viss? Diezvai tas ir viss, jo vides aizsradzība ar katru gadu kļūst aktuālāka un problemas šajā jomā palielinās taču gan mūsu pašvaldības, gan valsts iestādes mēģina tās atrast un iznīcināt. Tas ka satversmes tiesa ir ļoti aktīva teritorijas plānojumu apskatē nav slikti, tieši otrādi vairāk apskatot šo jautājumu ātrāk mēs atradīsim labu variantu, un arī to ka sabiedrība ir iesaistīta šajos vides aizsradzības pasākumos mūs tikai vada pareizā virzienā. Un kaut gan pašvaldības ir mazākās institūčijas, tomēr tām ir liela rīcības brīvība vides aizsradzības pasākumos un tikai no tām ir atkarīga mazas teritorijas labiekārtošana, kas mūsdienāš ir ļoti svarīgi.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1338934
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties