Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:823620
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 31.10.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pateicīga tiem, kuri palīdz noteikt termiņus un organizēt ilglaicīgus darbus. Grūtības sagādā struktūru analīze, sīkumains pētnieciskais darbs. Uzmanīgi un ar interesi uzklausu padomus un prognozes par notikumu attīstību, par dažādām alternatīvām iespējām, uzmanīgi tveru visu jauno. Savā atmiņā paturu to, ko uzskatu par kādreiz noderīgu, pielietojamu. Man patīk, ja mani pierunā, pārliecina, izmantojot piemērus un pamācošus atgadījumus. Dzīvoju šodienai, viss nepieciešams tūlīt un tagad.
Man patīk vadīt kolektīvu, labi organizēju tā darbu, māku dot jaudīgu enerģijas lādiņu, radīt vienotības sajūtu kopēja, tālejoša mērķa vārdā. Man patīk ar savām idejām aizraut cilvēkus un «vest sev līdzi» pretī mērķim. Zinu, kā rast izlīgumu ar pretiniekiem, ja tas ir manās interesēs. Māku pateikt otram to, ko viņš vēlas dzirdēt. Ar solījumu pildīšanu nesteidzos. Patīk korporatīvs komandas sadarbības stils ar personiskās izaugsmes iespējām, koleģiālas attiecības uz personiskās brīvības fona.
Manas stiprās puses ir spēja ātri orientēties jaunās situācijās, komunikabilitāte un spēja aizraut ar jaunām idejām, optimisms. Vājās puses ir nepabeigt iesākto, darīt vairākus darbus vienlaicīgi, interešu mainīgums. Bet tas nav nekas neizlabojams. Pēdējā laikā cītīgi strādāju pie savu vājo pušu uzlabošanas un tas sekmējas ar panākumiem.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties