Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:592952
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

. . . kāda ļoti skaista, taču nabadzīga meitene vārdā Felicita, taču draugi viņu sauca par FC, jo tā bija vieglāk , kā arī tāpēc, ka viņa bija ļoti pastāvīga, vienmēr smaidīga un laipna. Viņa ir nemainīgs cilvēks, lai gan viņai bija grūti un sāpīgi, viņa tomēr smaidīja un priecājās par dzīvi.
Viņa ģimenē bija vienīgais bērns, viņa katru dienu devās uz mežu lasīt ogas un sēnes, lai pēc tam tās varētu pārdod. Viņai bija ļoti slimi vecāki, kurus uzturēt un apgādāt nācās FC. Arī visus pārējos izdevumus – maksu par zemi un ēkām, apdrošināšanas maksājumus, ēku uzturēšanu un nodokļus nācās segt FC. Vecāki viņai tikai palīdzēja ar savām mazajām pensijām, pārējo naudu sapelnīt viņai nācās pašas spēkiem.
Tā nu viņa cītīgi strādāja, lai varētu uzturēt gan sevi, gan savus vecākus. Pagāja vairāki gadi, FC izauga un nomira viņas māte. FC bija ļoti grūti pārdzīvot šo likteņa pavērsienu un savas bēdas viņa mēģināja aizstāt ar darbu – pa dienu viņa gāja uz mežu, bet vakarā uz pilsētu, strādāt par pārdevēju. Dažus mēnešus pēc mātes nāves meiteni pārsteidza vēl viens nepatīkams un sāpīgs pavērsiens – nomira meitenes tēvs. Tagad FC bija palikusi pavisam viena, viņa nezināja, ko lai tagad dara. Vairākas dienas FC pavadīja mājās, viņa negāja ne uz mežu, ne arī uz darbu veikalā, taču tad viņa saprata, ka šādi viņa savus vecākus dzīvē neatgriezīs, pēkšņi viņa atcerējās kādu savu sapni – nopelnīt daudz naudas, kļūt par bagātu un ievērojamu sievieti un šo sapni viņa sev izvirzīja kā mērķi, kas jāpiepilda, lai viņas vecāki debesīs varētu lepoties ar savu meitiņu.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1163036
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties