Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:474888
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.02.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Reiz dzīvoja meitenīte,kura nepavisam nebija kā citas meitenītes. Pirmkārt, viņai bija tikai 8 gadi, bet visiem šķita, ka viņa sen jau kā ir pieaugusi, galvenokārt tāpēc, ka viņu jau kopš 4 gadu vecuma neinteresēja lelles, lecamauklas un citas bērniem domātas rotaļlietas; meitenīte neizrādīja arī citas bērnam raksturīgas pazīmes, piemēram, nemitīgu jautājumu uzdošana, smiešanās vai iedomu draugu izdomāšana. Meitenei bija gari, cirtaini mati, kas allaž bija sapīti divās bizēs. Viņas māte vienmēr priecājās par savas meitas skaistajiem un biezajiem matiem, bet meitenei pašai šīs, viņasprāt, muļķīgās bizes nemaz nepatika, bet viņa vairs nepretojās māmiņas iegribām, jo viņa jau sen bija sapratusi, ka to darīt nav jēgas. Meiteni sauca Laura. Laura Ziediņa, kurai nebija neviena drauga vai pat brālēna vai māsīcas, ar ko spēlēties. Pat sulaiņiem bērnu nebija. Sulaiņiem? Jā, sulaiņiem! Viņas tēvs bija svarīga valsts amatpersona, un viņa bija krietni vien turīgāka par citām apkārtējās apkārtnes ģimenēm. Ak, cik daudzi kaimiņu sētu bērni vēlējās būt viņas vietā! Bet Laura gribēja būt viņu vietā.
Ziediņu ģimene dzīvoja pilsētas nomalē. Lauras vecāki šo māju bija izvēlējušies tādēļ, ka tur tikpat kā nebrauca mašīnas un autobusi, tikai ik pa brītiņam garām aizminās kāds bērns uz riteņa. Laura mēdza caurām dienām sēdēt pie savas istabas loga un vērot ārā notiekošo. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1133513
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties