Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:719154
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.03.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

Esmu organizējusi stundas, kur gatavojam kādu veselīgu smūtiju vai našķi. Īpaši bērniem gribās gatavot, ko tādu, kas līdzinās kādam zināmam produktam, piemēram, šokolādes batoniņi, tad nu mēs kopā pagatavojam šo batoniņu, bet no veselīgām izejvielām. Kopā izvērtējam sastāvdaļu uzturvērtību un nozīmi. Kamēr bērni tiek turēti uz šī „viļņa”, viņiem tas patīk, jo tas ir kas jauns, ko viņi nav darījuši, var redzēt dzirksteli acīs, bet darbs stundā un skolā bērniem atstāj mazu ietekmi, ja mājās par to nerunā un nepiekopj veselīgus ēšanas paradumus.
Mūsu skolā šī problēma tiek risināta arī tādā veidā, ka kafetērijā netiek pārdoti našķi, bet tuvumā skolai ir veikals un kuru var aiziet un iegādāties vēlamo produktu.
Piekrītu raksta autoriem, ka veselības organizācijām vajadzētu ierobežot vai aizliegt sporta simboliku uz neveselīgiem produktiem. Lai gan Latvijā šī problēma, manuprāt, nav tik aktuāla, ka sportisti reklamētu neveselīgu uzturu.
Pie mums saskatu citu vainu, kā - pārāk liela pieejamība ir sporta uzturam. Jebkurš, sportists, ne-sportists, vecs, jauns, tāds kurš nepārzin fizioloģiskos procesus to var lietot un sabojāt vielmaiņu. Arī šis būtu jautājums, ko vajadzētu celt gaismā, bet mārketings ir pārāk spēcīga nozare pasaulē.
Iespējams, šis raksts nav tiešā veidā saistīts ar treniņiem un fizisko slodzi, bet tomēr, lai mēs varētu pilnvērtīgi nodoties aktivitātēm, mums vajag visu sistēmu saskaņotu darbību.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −0,20 €
Materiālu komplekts Nr. 1390854
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties