Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:266158
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.11.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Domājams, ka šo karu iespaidā, Ķīna vēlāk sevi pieteica kā neatkarīgu, spēcīgu un nepakļāvīgu valsti. Līdz mūsdienām viņa ir izveidojusies kā stipra un nesagraujama nācija. Ja kādreiz Ķīnā varēja noteikumus diktēt citu valstu varas, tad šodienas Ķīnā vara pieder tikai un vienīgi ķīniešiem pašiem. Dažādu karu rezultātos, Ķīna ir spējusi izveidot spēcīgu varu ar kuru rēķinās un no kuras baidās. Sadarbība ar Rietumiem notiek aizvien un Ķīnas eksports uz Rietumu valstīm ir milzīgs, ko vairs nevarētu teikt par Rietumu eksportu Ķīnā.
Pēc Mao Dzeduna nāves ir pagājuši jau 34 gadi un narkotiku tirdzniecība un lietošana Ķīnā atkal ir atsākusies. Tas notika jau pirms 20 gadiem un vairāk. Dzeduna valdīšana deva rezultātus narkotiku tirdzniecības apkarošanā, taču tagad ar to neviens vairs nenodarbojas. Mūsdienu pasaulē narkotiku biznesu vairs nav iespējams apkarot vai apturēt. Tā ir kā pašsaprotama lieta ar kuru pelnīt ārkārtīgi lielu naudu. Jāatzīmē arī tas, ka katru gadu 4. jūnijā tiek atzīmēta gadadiena kopš tika apturēta opija lietošana un izplatīšana Ķīnā. Notiek daudzi pasākumi veltīti Opija karam un ja ir iespēja, tad arī šo pasākumu laikā tiek iznīcinātas lielas narkotiku kravas, kas cerams, viņiem dod lielu atbalstu, lai apkarotu narkotiku izplatību.

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties