Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:374454
 
Vērtējums:
Publicēts: 13.11.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Cilvēki, kuri ir turīgi bieži vien tiek atzīti sabiedrībā. No viņiem ņem piemēru, jo tiek pieņemts, ka cilvēkiem, kuriem ir daudz finansiālu līdzekļu, dzīvē veicās. Viņi ir laimīgi un viņiem ir viss. Šiem cilvēkiem bieži prasa padomus, viņi nereti darbā ieņem augstus amatus un tādā veidā ietekmē citus. Bet cilvēkiem derētu atcerēties, ka mūsdienu sabiedrībā svarīgākais ir nevis tas, ka kādam ir nauda, bet gan veids, kā viņa tikusi iegūta. Naudu var iegūt arī ļaunprātīgos viedos: krāpniecībā, zagšanā. No tādiem cilvēkiem vajadzētu atturēties, jo viņi sev materiālos labumus ir ieguvuši atņemot tos citiem.
Rakstot šo darbu autore secināja, ka nauda ieņem lielu lomu cilvēku dzīvē. Tā ietekmē katra dzīvesveidu, uzskatus, rakstura īpašības. Nauda ietekmē sabiedrību kopumā. Mūsdienās tā ir nepieciešama kā gaiss cilvēku dzīvē, bet tajā pašā laikā tā ir tikai skaitlis bankas kontā. Bet ar šo skaitli var panākt daudz. Nauda sniedz varu un tikai gudrais māk to pareizi pielietot un vadīt. Tā var kļūt par spēcīgu ieroci nepareizā cilvēka rokās. Autores prāt galvenais, lai arī kādi naudas līdzekļi ir pieejami cilvēkam, ir jāatceras tas, ka tie nedrīkst ietekmēt cilvēka personalitāti.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties