Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:731327
 
Vērtējums:
Publicēts: 13.03.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Nedaudz utopisks ir nākamais projekts par, ko es Jums stāstīšu . Tas ir Venus projekts. Projekts balstīts uz gadiem ilgu zinātnisku izpēti par to, kā nākotnē varētu izskatītos un dzīvotu sabiedrība un tā mērķis ir ar tehnoloģiju palīdzību paaugstināt visas cilvēces garīgo un intelektuālo potenciālu, dodot cilvēkiem iespēju vairāk laika pavadīt ar ģimeni un attīstīties. Venus projekts ir kardināli jauns, drosmīgs civilizācijas attīstības virziens, kura galvenais mērķis ir radīt pilnīgi atšķirīgu vidi nākotnes civilizācijai. Venus projekta pamatā ir citi civilizācijas principi – tā būs sabiedrība, kurā kari, nabadzība un bads būs nepieļaujami un nevēlami. Nebūs ne naudas, ne banku, ne parādu – cilvēku attiecības būs balstītas uz dabas un cilvēku radītajiem resursiem, līdz ar to pasaulē ikviens cilvēks dzīvos labāk nekā bagātākie cilvēki šodien. Tiks izbūvēta pilnībā jauna pilsēta, kuras pamātā būs tehnoloģijas, kas darbosies harmonijā ar dabu, nodrošinot visaugstākos dzīves standartus ikvienam pilsētas iedzīvotājam. Tiks būvēti milzīgi debesskrāpji, samazinot ēku skaitu un palielinot brīvo teritoriju parkiem, šādās mājās būtu viss-ja kāds ļoti vēlētos, varētu pilnvērtīgi visu mūžu nodzīvot, neizejot no debesskrāpja. Venus plānā ietilpst arī intelektuālās mājas, automatizēta ūdens plūsmas regulēšana plūdu un sausuma laikā, ātrgaitas transports un citas mūsdienu sabiedrībai neaptveramas lietas.
Šīs, manuprāt, bija nozīmīgākās mūsdienu pasaules problēmas un to risināšanas iespējas un savu stāstījumu noslēgšu ar vēl vienu citātu no Ervina Lāslo grāmatas ,,Ceļvedis pasaules pārmaiņās’’
,,Būtiskākais izaicinājums, ar ko mēs tagad sastopamies, ir mūsu nākotnes likteņa izvēle. Tieši mūsu paaudzei no visiem paaudžu tūkstošiem pirms mums jāizlemj dzīvības liktenis uz šīs planētas.’’
Tādēļ apzinieties un izdariet savu pareizo nākotnes likteņa izvēli, domājot jau šodien par nākamajām paaudzēm, kas dzīvos uz zemes pēc mums.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties