Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:565041
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.06.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Šajā esejā būs stāstīts par mīlestību. Par mīlestību kā sevis pilnveidošanu. Kā personīgi es to izjūtu un manas domas par to.
Manuprāt, mīlestība ir tikai daļa no tā, kas mani ietekmē un izveido mani tādu kāda esmu. Bet, viennozīmīgi ir tas, ka tā ir viena no svarīgākajām sastāvdaļām no dzīves un no manis. „Ak kungs, no kādiem sīkumiem, no kādām pabirām, no kādiem pasaules putekļiem mēs sastāvam!” (V.Katajevs) Galvenais ir prast to visu salikt kopā un priecāties par to, ka dzīvē ir dažādas mīlestības. Jebkurā lietā, darbā un cilvēkā es spēju saskatīt mīlestību un tas mani ietekmē, varbūt pat vairāk nekā spēju iedomāties.
Man mīlestība saistās ar emocijām, kādas rodas saskaroties ar to. Mīlestība ir kaut kas vienreizīgs! Manuprāt, mīlestībai noteikti ir savi attīstības likumi, savi posmi, kā ziediem. Tai ir savs krāšņs pavasaris, karsta vasara, visbeidzot arī rudens, kas vieniem ir silts, gaišs un auglīgs, citiem- auksts, trūdu pilns un neauglīgs. Tā piepilda dzīvi un reizē piepilda arī manu personību. Es no tās paņemu visu pozitīvo, lai vēlāk atceroties par to būtu prieks sirdī un ar raibu pieredzi piepildītas atmiņas. Tieši pozitīvās, gaišās, saulainās atmiņas par piedzīvoto un pārdzīvoto. Man svarīgi ir, lai mana mīlestība nenovīstu kā zieds, bet gan pārstādītos daudz labākā, daudz auglīgākā un pieredzes bagātākā augsnē. Un šādā veidā es, noteikti, sevi pilnveidošu, ne tikai iekšēji, bet arī šī pozitīvā enerģija izstarosies no iekšas uz āru.
Manuprāt, mans raksturs arī ietekmē mīlestību. Tās noturību, ilgumu un intensitāti. „Jo cilvēkam ir stingrāks raksturs, jo patstāvīgāks viņš ir mīlestībā.” (Stendāls) Mīlestība, manuprāt, tomēr ir arī atbildība par otra cilvēka dzīvi. Jāprot uzticēties ...

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1171667
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties