Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:613462
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.12.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Neapšaubāmi J.Poruks ir devis milzīgu mantojumu latviešu literatūrā, un, proti, tā varēja būt gan rakstnieka dzeja, gan proza, lai arī cik skarba un patiesa tā arī būtu. Slavenais latviešu rakstnieks ir īsts labumu un dzīves mērķa meklētājs, un, protams, viņa dzeja un proza neizpaliek bez mīlestības, bez īstas mīlestības, bez neiespējamas mīlestības un bez traģiskas mīlestības, ļoti bieži tieši mīlestība veido rakstnieka literatūru.
Manuprāt, kā jau mēs visi cilvēki, arī J.Poruks, ir sava ceļa gājējs un savu daudzo, nesasniedzamo mērķu meklētājs, neapšaubāmi, arī īstas, nebeidzamas mīlestības meklējumi ir atrodami gan pašā autorā dzīves biogrāfijā, gan viņa dzejā, tikai atšķirība no citu autora dzejas un literatūras, viņa darbos tā bieži bija neiespējama un traģiska, tādēļ arī lasītāji bieži sauc šo rakstnieku par traģiskāko personu latviešu literatūrā. Protams, mēs varam bieži spriest, ka tieši literatūra izriet no paša autora personības, un tā, manuprāt, var teikt arī par pašu J.Poruku, jo arī viņa dzīve ir bijusi sarežģījumu un traģikas pilni gluži kā viņa literatūra.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties