Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
9,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:508623
 
Vērtējums:
Publicēts: 06.01.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 18 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Izvērtējot kopējo situāciju, esošais normatīvais regulējums krietni uzlabojis situāciju attiecībā uz higiēnas prasībām tetovēšanas salonos. Arī vienotais Veselības inspekcijas reģistrs, kurā apkopotas tie tetovēšanas pakalpojumu sniedzēji, kuri nosūtījuši iesniegumu par saimnieciskās darbības veikšanu, atvieglo to kontroli un darbojas sabiedrības interesēs. No analizētajām problēmām, autore uzskata, ka lielākā uzmanība ir jāpievērš tetovēšanas pakalpojumu sniedzēju pienākumam apmeklēt higiēnas prasību ievērošanas kursus- kursu kvalitātei, ilgumam un apjomam, pasniedzēju kompetencei. Būtu svarīgi izveidot vienu kopēju kursu sniedzēju, šajā jautājumā iesaistoties valstij, izvairoties no nekvalitatīvas un atšķirīgas izglītības, kā arī dažādās mācību maksas. Svarīgs arī jautājuma par atļauju bērniem tetovēties- izveidot skaidru un saprotamu regulējumu, lai izvairītos no konfliktsituācijām un neskaidrībām.
Ņemot vērā to, ka šobrīd nepastāv vienlīdzīgi noteikumi pret tiem, kuri ir reģistrējušies kā saimnieciskās darbības veicēji Veselības inspekcijas reģistrā un tiem, kuri to nav izdarījuši, noteikt sankciju par saimnieciskās darbības veikšanu nepaziņošanu. Un visbeidzot- lai izvairītos no neapdomīgas rīcības un izvērtētu riskus, pirms tetovēšanās lietderīgi būtu pārliecināties par savu veselības stāvokli un saņemt izziņu kā atļauju saņemt tetovēšanās pakalpojumu, ko varētu noteikt par obligātu prasību, tādējādi izvairoties no veselībai kaitīgām sekām tetovēšanās rezultātā.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1375688
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties