Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:334326
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.05.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tirdzniecības tīkla Maxima īpašnieka – holdinga Vilniaus prekyba - valdes priekšsēdētāja Jolanta Bīvainīte intervijā ziņu portālam BNS , teica :„Vai šī traģēdija ir saistīta ar Maxima? ”, piebilstot , ka tirdzniecības tīkls visu esot izdarījis labi un uzņēmies atbildību, kas pārsniedz tā iespējas „Pēc nelaimes notika evakuācija, visi apsardzes darbinieki glāba cilvēkus”. Viņa paudusi neizpratni, „ko Maximas darbinieki ir darījuši nepareizi?” Darbinieki, taču meklējuši signalizācijas iemeslu, Bīvainīte uzskata, ka nevarēja sākt evakuāciju, jo kurš tad būtu palicis un meklējis iemeslu? Viņa stāsta par to, ka tik pat labi veikals varējis nodegt. Vēl joprojām tiek izmantota ciešanu stratēģija, jo viņi taču rīkojušies tā kā būtu rīkojies ik viens šajā situācijā, kā sabiedrība vispār varot kaut ko pārmest.
Par šādu rīcību sabiedrība centās boikotēt Maximu, solot tajā vairs neiepirkties, uzņēmums zaudēja daudz klientu. Maximas lomu traģēdijā nevar aizmirst, tāpēc, ka šī traģēdija tiek saukta gan par Zolitūdes traģēdiju, gan Maximas traģēdiju, tāpēc tas ir pirmais uzņēmums, kas nāk prātā, iedomājoties šos notikumus.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties