Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:609723
 
Vērtējums:
Publicēts: 25.03.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Masu mediju ietekmei uz sabiedrību ir gan savi plusi, gan savi mīnusi, tā var mūs izglītot, bet arī spēj atstāt negatīvu ietekmi uz sabiedrību. Daudzi uzskata, ka mediji spēlē ļoti svarīgu lomu mūsdienu sabiedrībā kā informācijas, izglītības un izklaides iespēja, mediji apvieno pasauli vienā nelielā ciematā, kurā visi sabiedrības locekļi ir saistīti viens ar otru, spēj komunicēt bez nekādiem šķēršļiem, tā ir viena no lielākajām iespejām, kuru mums piedavā masu mediji. Manuprāt, masu mediji, šobrīd Latvijā, ir ka sabiedrības spogulis, tie mūsu viedokli īpaši nemaina, ja nu vienīgi saistībā ar politiku, bet ne tā kā tas notiek citur pasaulē, piemēram ASV, mūsu televīzija un avīzes atspoguļo pārsvarā sabiedrībā notiekošas lietas, piemēram, kā noziegumus, tāpat arī labus darbus, mūs mediji neispaido slikti, tie mūs pamāca, kā jārīkojas jeb to, kā vajadzētu rīkoties, tie paši tv raidījumi, piemēram kā, BezTabu, Nekā personīga, un citi mums tikai parāda to kā ir, neko neslēpjot, tieši pretēji, palīdz cīnītes pret netaisnībām un noziegumiem – veidojot mūsu sabiedrību tikai labāku.
Nobeigumā veletos piebilst to, ka medijiem, manuprāt ir gan labās, gan sliktās puses, kopumā labās ir tās, ka mēs varam mācīties, iegūt informāciju, arī izklaides iespēju, kas mums visiem ir ļoti svarīga, arī tas, ka ir arī tādi mediji, kas neslēpj nekādus faktus, un nemēģina mums iestastīt tā, kā tas nav, kas noved arī pie mīnusiem – ir ļoti daudz mediju, kas dara tieši pretējo, slēpj faktus, maina mūsu domāšanu tā, ka mums pavisam noteikti nevajadzētu domāt.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties