Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:591737
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.11.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Salīdzinot „Kāruma” krēmu ar citiem tāda veida krēmiem, manuprāt, viņa kvalitāte ir augsta. Citiem nav tādas izteiktas šokolādes garšas, kādas ir šim krēmam.
No „Kāruma” mājas lapas (www.karums.lv) par desertu- „Desertu Kārums pamatā ir augstākās kvalitātes piens (atkarībā no deserta veida biezpiens vai saldais krējums). Šo gardumu iecienījuši patiesi gardēži un kārumnieki, kā arī tie, kam patīk eksperimentēt ar garšām un pārsteigt savus viesus vai tuviniekus!
Deserts Kārums ir ne tikai skaista galotne ikdienas maltītei, bet arī kalpo kā izcila piedeva saldajiem ēdieniem vai kombinācijā ar augļiem, ievārījumu, sulām utt. kļūst par neaizmirstamu garšas piedzīvojumu viesībās!”
„Saldā krējums krēms Kārums. Tā sastāvā ir saldais krējums, piens cukurs un vaniļa, šokolāde vai karamele. Šis deserts ir uzputots, kas piešķir tam lielāku apjomu un tajā pat laikā arī vieglumu. Jūs būsiet pārsteigti, jo, apēdot vienu trauciņu šī debešķīgā krējuma krēmu, jūs uzņemsiet tikai 275 kilokalorijas!”

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1120914
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties