Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:175830
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.02.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Sēžot mājās pie sava datora, liekas, ka sērfot internetā varam pilnīgi anonīmi. Lai gan tas nav iespējams. Kas gan var zināt, kuru web lapu mēs apmeklējam, ko tajā skatāmies un, galu galā, kurā valstī vai pilsētā vispār atrodamies. Bet izrādās, ka par mums var iegūt pietiekoši plašu informāciju: katru mūsu kutību, soli, atvērto mājas lapu var redzēt hakeri, NSA, FBI, tavi draugi, es un tu pats. Vismaz tajos gadījumos, ja par savu anonimitāti neparūpējamies paši. Kad jūs atverat kādu www lapu, web serveris ievāc par jums diezgan daudz informācijas (IP adrese, pārlūka versiju utt.). Izmantojot, piemēram, Google Analytics, var iegūt informāciju, kāda jums ir operētājsistēmas versija, cik bieži un kuras lapas jūs aplūkojat, kurā pilsētā dzīvojāt utt. Tātad anonimitāte Internetā ir atkarīga no mums pašiem, jo nepadomājot, mēs varam atstāt aiz sevis ļoti daudz informācijas.
Šī nesvarīgā informācija atsevišķām organizācijām var likties ļoti interesanta un komerciāli noderīga. Gribētos, lai informācija, kas par mums un mūsu darbību tiek saglabāta, nevarētu būt pieejama trešajām personām bez mūsu ziņas.
Internetā ir pieejams ļoti liels bezmaksas informācijas daudzums, bet šai informācijai grib uzlikt maksu par šo pakalpojumu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties