Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:711695
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.05.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Par mājām cilvēki uzskata tās vietas, kur jūtas ērti un laimīgi. Tā ir ēka, kur notiek dzīves aprises un norises. Ģimene vai vienkāršs vientulīgs cilvēks dzīvo personīgajā mājā vai dzīvoklī un dibina, un attīsta savas dzīves sistēmu - guļ, ēd, strādā, kopj utt. Mājās notiek ne tikai fiziskās aktivitātes, bet arī emocionālās rosības ar kurām nākas sastapties katru dienu un katru mirkli. Lai mēs kādu noteiktu vietu varētu uzskatīt par savu māju, to ir nepieciešams iekārtot un uzturēt, un tam ir nepieciešama nauda, vēlme to darīt, mācēšana un laiks. Mājas mēs iekārtojam pēc savām vēlmēm un vajadzībām, bet, lai cik būtu patīkams gala rezultāts, rodas problēmas ar ieguldīto milzīgo naudas summu, jo mūsdienās neko nedod par velti.
Izdevumi ir augsti, bet arī gala rezultāts priecē cilvēkus uz ilgu laiku, un pastāv arī iespēja laikam ritot savās mājās veikt remontdarbus un pārkārtošanu. Nopērkot savai personiskajai mājai vai dzīvoklim jaunu mīkstā dīvāna un krēsla komplektu, cilvēks jau ir spēris lielu soli uz priekšu. Tas ir ieguldījums, jo šīs mēbeles viņš varēs lietot vairākus gadus un justies gan omulīgi, gan ērti. Maksājot par kādu noteiktu preci naudu, cilvēks apgādā sevi ar nepieciešamo, pilnveidojot savu dzīvi, padarot to labklājīgāku gan fiziski, gan emocionāli. Lai cilvēks spētu iekārtot savu dzīvošanas vietu, ir nepieciešama nauda, tātad ir vajadzīgs pastāvigs darbs un ienākumi, ir jābūt saviem mērķiem un izdomai- jāmāk būt patstāvīgam un radošam. Ikviens pirkums ir neliels ieguldījums savai mājai, padarot mūsu dzīvi vieglāku, vienkāršāku un ērtāku, varētu teikt ka arī mūsdienīgāku.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties