Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:758790
 
Vērtējums:
Publicēts: 15.04.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Bērnam rodas psiholoģiska rakstura problēmas, kuras tiešā veidā var ietekmēt mācīšanos. Tādi bērni bieži vien nokļūst speciālistu redzes lokā. Un arī tad, kad ģimene ir nonākusi speciālistu redzes lokā, puse vecāku neredz vajadzību iesaistīties un bieži vien neapzinās savas līdzdarbošanās nozīmi.
Manuprāt, bērnu emocionālo un uzvedības grūtību izcelsme ir nepārprotams rādītājs tam, kāda situācija ir Latvijas ģimenēs un skolās ir aktuālākais šīs situācijas «spogulis». Latvijas iedzīvotāju laimes pamatā ir ciešas attiecības ģimenē un, ka situācijas uzlabošanas veiksmes atslēga ir vecāki un viņu attieksme. Tomēr, diemžēl, vecāku un bērnu starpā tām ir tendence gadu gaitā pasliktināties, kas bieži vien rezultējas psiholoģiska rakstura problēmās, kas ietekmē arī mācīšanās iespējas un vēlēšanos apgūt jaunu informāciju. Viņi var sekmēt situācijas uzlabošanos ar beznosacījumu mīlestības izrādīšanu, ieinteresētību bērnā un viņa attīstībā, komunikācijas prasmju pilnveidošanu un rīcību. Bērnu emocionālā labklājība ir vecāku, skolu un sociālā atbalsta speciālistu kopējā atbildība, tāpat arī problēmu risināšanā ir nepieciešama aktīva visu pušu iesaiste un sadarbība. Es uzskatu, ka ir nepieciešama atbalsta sistēmas izveidošana, kuras mērķis būtu palīdzēt šāda veida ģimenēm, kā arī uzlabot esošo situāciju Latvijas ģimenēs, stimulējot bērnu psiholoģisko barjeru pārvarēšanu.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1371997
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties