Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:865623
 
Vērtējums:
Publicēts: 19.09.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Vietējā tūrisma tirgus attīstība ir būtiska Latvijas tūrisma nozares sastāvdaļa un arī viens no Latvijas tūrisma mārketinga stratēģijas mērķiem. Vietējam tirgum ir liela nozīme ilgtspējīgas un līdzsvarotas tūrisma nozares attīstībā, īpaši dodot ieguldījumu reģionālā tūrisma attīstībā, kam reģionos ir arī būtisks sociāls raksturs - bezdarba mazināšana, papildus ienākumi lauksaimniecībai, kultūras un dabas objektu saglabāšana un aizsargāšana, infrastruktūras izveidošana vai uzlabošana. Latvijas tūrisma mārketinga stratēģijas aktivitāšu īstenošana tiek nodrošināta TAVA (Tūrisma attīstības valsts aģentūra) piešķirtā valsts budžeta ietvaros, kā arī piesaistot sadarbības partneru finansējumu un Eiropas Savienības fondu finansējumu. Finansējumu izmanto Latvijas tūrisma produktu virzīšanu mērķa tirgos, tūrisma tēla atpazīstamībai, tūrisma piedāvājuma cenas un kvalitātes attiecības sabalansēšanai. Tā lūk TAVA ir izstrādājusi plānu tūrisma attīstībai līdz 2015. gadam.
Latvijas ekonomikai ir daudz perspektīvu, lai tā varētu veiksmīgi attīstīties. Tāpat arī inflācijas līmenis krītas, līdz ar to mūsu ikdienas dzīves iet uz augšu. Gan jau bezdarba līmenis arī kritīsies un veidosies jaunas darba vietas. Šīs problēmas izzudīs, jo tās ir tikai ekonomiskās krīzes sekas. Ir daudz viedokļu par eiro zonu, kurā Latvija plāno iestāties, daudzi uzskata, ka mums nevajag līst un sekot citiem, bet citi uzskata, ka tad mēs būsim pasargāti no problēmām. Mans viedoklis svārstās šajā jautājumā. Latvija ir maza valsts, tāpēc kārtīgi jāpārdomā, ko mēs gribam sasniegt un kādi šķēršļi mums jāpārvar, lai to izdarītu.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1325403
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties