Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:371523
 
Vērtējums:
Publicēts: 13.05.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Latvijā kopš tās dibināšanas ir bijušas dažādas ekonomiskās attīstības problēmas, sākot ar neattīstītu rūpniecību un beidzot ar dažādām valsts finansu problēmām. Kopš Latvijas valsts dibināšanas ekonomisti ir ar tām cīnījušies, reizēm gūdami panākumus, reizēm ciešot sagrāvi, bet reizēm mēģinot sliktās lietas noslēpt ar labajām. Reizēm tas ir izdevies, reizēm nav un katrs Latvijas iedzīvotājs ir izjutis šo problēmu sekas. Pašlaik Latvija atrodas ļoti sarežģītā situācijā no ekonomikas viedokļa, jo ekonomiskā aktivitāte strauji krītas, un valdības rīcībā nav daudz mehānismu un finanšu līdzekļu, lai šo procesu apturētu un pagrieztu pretējā- augšupejas virzienā. Diemžēl diez vai tuvākajā laikā var cerēt uz nopietnām politiskām pārmaiņām, kas būtu priekšnosacījums nobriedušās ekonomiskās krīzes (grūts stāvoklis ekonomikā, kad samazinās ražošana, bankrotē daudzi uzņēmumi, pieaug bezdarbs) risināšanai. Kā trīs lielākās Latvijas ekonomiskās problēmas pašlaik varam minēt lielo bezdarbu, nestabilais valsts finansiālais stāvoklis, zems valsts pārvaldes potenciāls.
Bezdarbs (parādība ekonomikā, kad daļa iedzīvotāju darbspējīgā vecumā nevar dabūt darbu savā profesijā par atbilstošu samaksu) ir aktuāla problēma Latvijā, it sevišķi reģionos attālāk no galvaspilsētas. Kā galveno iemeslu no kā izriet augstais bezdarba līmenis var minēt ekonomisko krīzi, kas skārusi Latvijas valsti. …

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1131597
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties