Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:813610
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.12.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Latvija ir parlamentāra republika, kuras platība ir 64589 km2. Ar šo salīdzinoši nelielo teritoriju un iedzīvotāju skaitu ( ~2,5 mlj.) Latvija spēj konkurēt ar daudzām citām Eiropas valstīm. Latvija jau tagad ir plaši pazīstama Eiropā un aiz tās. Šī popularitāte ir nozīmīga Latvijas iedzīvotājiem, labs stimuls tās māksliniekiem, sportistiem visās jomās. Ir ļoti svarīgi, lai Latvijas sportisti nestu Latvijas vārdu Pasaulē, jo tas ir gods latviešu tautai un tas var sagādāt tai neviltotu prieku, lepnumu par savu tautu. Tas pamodina patriotisma jūtas pret savu tautu, kas, savukārt, ir svarīgi Latvijas “uzturēšanai pie dzīvības”.
Popularitāte – laba lieta. Kā jau noskaidrojām, tā sniedz atbalstu visai tautai, kā arī varas iestādēm. Šī popularitāte var izpausties vairākos veidos, kā piemēram, svarīgi dabas objekti, kas pievilina tūristus un tie, savukārt, nes labus vārdus Pasaulē par Latvijas skaisto dabu. Latvijā ir daudzi skaisti dabas pieminekļi, kā piemēram, Ventas rumba, kas ir platākais ūdenskritums Baltijā, Dāvida dzirnavu avoti, kas ir augstākais ūdenskritums Baltijā. Daudz dažādi dabas pieminekļi ir vilinājums tūristiem, kas ik gadu ierodas Latvijā (aptuveni miljons). Latvijas daba šķiet interesanta daudziem tūristiem, kas iebrauc no citām valstīm, kurās klimats ir vai nu karsts vai auksts, jo Latvija atrodas mērenajā dabas zonā. Sigulda – skaista vieta, kas rada patīkamu iespaidu par Latviju. Tā ir sakārtota, tur ir skaista daba, labas tūrisma iespējas.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties