Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:323732
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.11.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Ar nožēlu jāatzīst, ka bieži vien šo partiju idejas ir daudz racionālākas nekā kādas no latviešu veidotajām partijām. Kā vēl viens fenomens politikā varētu būt minams oligarhs A. Šlesers un tik populārais Aivars Lembergs, kas vēl nesenā pagātnē tika „novākts” no politiskās skatuves ar mēģinājumiem ievietot cietumā izvirzot dauzās prasības par pastrādātajām nelikumībām – smagiem noziegumiem. Tomēr kā liecina fakti un pieejamā literatūra, tad nav tik viegli šo oligarhu „salauzt” un noņemt politiskās skatuves. Respektīvi, A.Lembergam ir sava ietekme uz Latvijas politiku, jo kā liecina fakti, tad no šī ietekmīgā politiķa plūst liela apjoma nauda, kas jau gadu laikā ir radījis nepārraujamus sakarus un ietekmi. Respektīvi, Aivaram Lembergam ir spēcīgs viedoklis attiecība uz notiekošo situāciju Latvijā, kam arī man gribētos piekrist. Autore uzskata, ka mazajai Latvijai būs krietni jānopūlas, lai spētu atdot aizņemto naudu no Starptautiskā valūtas fona (SVF). Jo, pirmkārt, netiek kontrolēts, kur tiek izlietoti aizdotie miljoni, vai tie tiek ieguldīti, lai spētu sevi atražot, vai tikai aizbāzti tie caurumi kur nauda nepietiek.
Tieši šie minētie apstākļi ir tie, kas tautai liek sarosīties un meklēt inovācijas, kā uzlabot pašu dzīvi un visas tautas kopumā un iespējams tieši tāpēc Latvijas nogurdinātā tauta meklēja jaunas iespējas un cerības nākotnē.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties