Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:666833
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.01.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Esam apskatījuši, kas notiek ar tiem, kas laikam pakļaujas, bet kā ar tiem, kas „peld” pa dzīvi kā pagadās un nesaprot, ka laiks otru iespēju nedos, bet šī vienīgā arī nebūs mūžīga. Jā, tādu mūsu vidū nav mazums. Negribētos saukt viņus par vientiešiem, kas savu laimi nereti meklē kāda ķīmiska maisījuma pildītas pudeles dibenā, tomēr patiesība ir tāda, kāda tā ir un ne manos spēkos tur ko mainīt. Varu vien censties turēt sevi pēc iespējas nostāk, no šiem vientiešiem un iesaku to darīt arī tiem, kas jau laicīgi ir sapratuši šo verga statusa patieso seju. Lai nebūtu pārāk bargs un nenomelnotu cilvēku sugu, teikšu, ka ne visi mērķu nesasniedzēji draudzējas ar pudelēm un reizumis pat trakākām lietām, jo kā jau minēju neviens nevar atpirkties no laika, ja tas negribēs tev piedāvāt savu veiksmes formulu, tad varēsi vergot cik gribi, tāpat pārāk tālu netiksi...
No pieredzes varu teikt, ka dzīvē labāk klājies tiem cilvēkiem, kas izvēlējušies savu laiku sakārtot tā, lai tam nebūtu iebildumi. Ja dzīvē visu pareizi saliec pa plauktiņiem, tad negaidīti nonāc pie secinājuma, ka laiks pat paliek pāri un arī tu pats jūties labāk. Kavēšana mēdz īpaši ietekmēt laika attieksmi pret tevi pašu. Cilvēkam jāsāk plānot sava dzīve jau no pusaudža gadiem, plānošanai jākļūst par ikdienu, tā cilvēks daudz vienkāršāk atklās savu veiksmes formulu un laiks netiks nelietderīgi „dedzināts”. Dzīvē viss notiek pakāpeniski un visa pamatā ir mācības. Tieši tā var nonākt virsotnē. Tad nu mācīsimies plānot!
Brīdinājums: pārmērīga vergošana var novest pie neierobežotas bagātības!

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1311502
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties