Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Kuri mūsu valsts politiķi, atteikdamies atbrīvot Latviju no okupantiem, ir kļuvuši par latviešu tautas un valsts nodevējiem

     

    Eseja3 Vēsture, kultūra

3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:468225
 
Vērtējums:
Publicēts: 27.11.2002.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Vairākas tā saucamās nacionālās organizācijas 90-to gadu sākumā sevi pieteica ar 3D formulu: deokupācija, dekolonizācija un deboļšivizācija. Daudzi arī tam naivi noticēja, bet kā rādīja laiks, tad tie bija tikai pirmsvēlēšanu saukļi bez reāla seguma. Laikam jau mūsu politiķi ir pārāk gļēvi, lai likvidētu okupāciju ar visām no tās izrietošajām sekām. Cik ilgi vēl cietīsim šo salašņu ņirgāšanos mūsu TĒVZEMĒ? Kad beigsies šis murgs? Re, mūsu tautas kalpi jau ir aizgājuši tiktāl, ka vēlas panākt, lai pasēs netiktu rakstīta tautība. Vai tiešām jūs tik ļoti kaunaties no tā, ka esat latvieši? Ja tā, tad jums nekavējoties jānoliek savi mandāti.
Cik ilgi var diskutēt par valsts valodas zināšanu nepieciešamību? Reiz par visām reizēm taču šiem "tūristiem" ir jāatgriežas savā tēvzemē. Kādas šeit var būt runas par cilvēktiesībām? Vai tad, kad notika latviešu (ne tikai) deportācijas, kāds vispār uzdrīkstējās ieminēties par šīm tiesībām? Lielākā daļa okupantu atklāti nicina Latviju, bet mūsu Prezidente izliekas to neredzam. Vai tad Prezidente nezina, kādā veidā šīs aziātu ordas ieradās mūsu TĒVZEMĒ? Vai vispār ir iespējams aizmirst šīs zvērības, ko pastrādāja šie monstri? Kā var aizmirst izvarotās sirmgalves, noslepkavotos jaunekļus un nodedzinātās ēkas? Kā? Es to nespēju un nespēšu nekad. Cilvēkam, kurš nezin vai negrib zināt savas TĒVZEMES vēsturi nav un nebūs nākotnes.
Prezidente jau labu laiku atpakaļ ir sapratusi to, ka noturēties tur, kur patreiz viņa ir, iespējams tikai kārtīgi saziepējoties. Ar nasku steigu Vaira Vīķe-Freiberga apguva krievu valodu... laikam jau lai spētu izprast "sulīgos" šīs tautas lamuvārdus, kur vārds "māte" tiek gānīts katrā teikumā. Katram latvietim arī man, vārds "māte" asociējas ar mīlestības un labestības simbolu, bet krievu tautai laikam ar ko citu. Vai tiešām mūsu Prezidentes apziņa ir tiktāl "izvarota", ka profilakses nolūkos būtu nepieciešams apmeklēt trako namu? Vai tiešām tiesībsargājošās iestādes Latvijā nespēj vērsties pret krievu avīžu žurnālistiem, kas ir vislielākie starpnacionālā naida kurinātāji? Cik ilgi mēs ļausim krievu šovinistiem izplatīt šos klajos melus? Žēl, ka starp mums - latviešiem arī ir sūdabrāļi (N.Muižnieks, K.Streips, O.Brūvers, I.Godmanis, A.Gorbunovs u.c.), kas liec savas muguras. Tiešām, žēl.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,27 €
Materiālu komplekts Nr. 1114030
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties