Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:547880
 
Vērtējums:
Publicēts: 18.06.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Publiski nepieejamas vietas audio kontroli vai video kontroli bez šīs vietas īpašnieka, valdītāja un apmeklētāju ziņas veic, pamatojoties uz izmeklēšanas tiesneša lēmumu, ja ir pamats uzskatīt, ka šajā vietā notiekošās sarunas, citas skaņas vai norises var saturēt ziņas par pierādāmajos apstākļos ietilpstošajiem faktiem. Tāpat arī var tikt veikta konkrētas personas audi kontrole, ja ir pamats uzskatīt, ka personas sarunas vai citas apkārtnes skaņas, var saturēt pierādījumus.
Personas novērošanu un izsekošanu bez tās ziņas veic, pamatojoties uz izmeklēšanas tiesneša lēmumu, ja ir pamats uzskatīt, ka personas uzvedība vai kontakti ar citām personām var saturēt ziņas par pierādāmajos apstākļos ietilpstošajiem faktiem uz laiku līdz 30 dienām, kuru izmeklēšanas tiesnesis, ja nepieciešams, var pagarināt. Var notikt arī konkrēta objekta vai vietas novērošana.
Atskatoties uz izmeklēšanas darbībām kriminālprocesā, svarīgi būtu pieminēt, ka nekad veicot šīs darbības nedrīkst aizmirst par cilvēktiesību ievērošanu.

Darbības. kuras tiek veiktas, nekādā gadījumā, nedrīkst būt vērstas pret cilvēka dzīvību, veselību vai cieņu. Speciālās izmeklēšanas darbības atšķiras ar to, ka persona pret kuru tiek veiktas šīs izmeklēšanas darbības, par tām pat nenojauš un turpina dzīvot savas ierastās dzīves ritmu. Lai veiktu speciālās izmeklēšanas darbībās tām nepieciešama speciāla atļauja.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1379904
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties