Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:498168
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.02.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Cilvēkiem ir ērtāk nodot informāciju caur šiem kanāliem, jo tas notiek ātrāk un nav nepieciešamības kaut kur doties. Taču, aktīvi izmantojot šos kanālus, cilvēks arvien mazāk satiek apkārtējos dzīvē, līdz ar to zūd tiešais kontakts un, iespējams, komunikācijas prasmes. Tāpēc ir svarīgi kontrolēt sociālo tīklu un aplikāciju izmantošanu ikdienā.
Minot komunikācijas veidus, to pazīmes, var secināt, cik tā var būt dažāda. Komunikācijas nozīme katra personīgajā dzīvē atšķiras tāpat kā katrs no mums kā personība. Tai ir svarīga loma cilvēka attīstībā, sevis un citu iepazīšanā. Ar tās palīdzību, cilvēks iepazīst apkārtējo pasauli, uzzina jaunas lietas. Taču komunikācija var būt dažāda atkarībā no tās grupas. Ģimenē, skolā un darbā tiek komunicēts citādāk, tādā veidā parādot, ka cilvēks zina kā pareizi sazināties un uzturēt kontaktu ar katru grupas veidu.
Lai gan verbālā, gan neverbālā komunikācija būtu izdevusies tāda kā bija iecerēts, nepieciešams iemācīties kontrolēt sevi uztraukuma brīžos, savaldot emocijas un citas rakstura īpašības, sekojot līdzi ķermeņa valodai un runājot skaidri un īsi. Ja cilvēks pievērš uzmanību savai komunikācijai, tad ar laiku tā uzlabosies.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties