Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:608760
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 10.06.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Es domāju, ka visiem valsts vadītājiem, amatpersonām vajadzētu līdzināties tieši šim cilvēkam – Oskaram Kalpakam, jo tas tikai palīdzētu mūsu valsts nākotnei un attīstībai. Šis cilvēks mums parādīja, cik svarīga ir mīlestība pret valsti, jo viņš Latvijas labā nomira. Es vēlētos jautāt- vai mūsdienās cilvēki, kurus ievēlēja vienkāršā tauta, uzticoties viņiem, būtu gatavi riskēt vai pat atdot savu dzīvību Latvijas labā? Šodien, divdesmit pirmajā gadsimtā, ne vien Latvijai, bet visai pasaulei pietrūkst tādu varoņu kā Oskars Kalpaks, kuri būtu gatavi darīt visu, lai tikai sava dzimtene, sava valsts būtu augstākā līmenī, salīdzinot ar attīstītām valstīm. Ļoti svarīgi ir tas, lai tie, kas tagad mācās pamatskolā, vidusskolās, kļūtu par varoņiem, un viņi būtu tie, kuri spētu celt Latvijas līmeni jaunā pakāpē, daudz augstākā un kvalitatīvākā. Cerams, ka viņi ieies vēsturē tāpat kā šī spēcīgā personībā – Oskars Kalpaks.
Aizdomājoties par to, ko mums šodien teiktu Oskars Kalpaks, vai viņš būtu gandarīts par to, ko Latvija ir sasniegusi 20. gs. beigās un 21. gs sākumā, es domāju- viņš būtu daļēji apmierināts. Apmierināts viņš būtu tāpēc, ka Latvija ir neatkarīga valsts, kura ir atzīta starptautiski, bet tomēr, skatoties uz situāciju pagājušā gada beigās un tagad, šis optimisms, iespējams, nedaudz samazinātos. Es vēlētos uzrunāt jauniešus darīt visu, lai mūsu valsts iegūtu jaunu, labāku līmeni , būtu mūsu valstī jauni varoņi, cilvēki, kas ir gatavi atdot dzīvību par Latviju kā Oskars Kalpaks.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1243290
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties