Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:821321
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.01.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pēdējais aspekts kas pievērsa manu uzmanību ir atspoguļošana. Un tajā brīdī es aizdomājos par saviem koleģiem, priekšnieci un paziņām. Cik apzināti mēs pielietojam atspoguļošanu? Kurš pielieto atspoguļošanu? Es vai mana priekšniece, vai neviens? Tas man atsauca atmiņā, ka bieži vīrieši izmanto šo metodi, lai pievērstu sev uzmanību vai izraisītu pozitīvu reakciju. Ārsts, kuru es jau pieminēju, kad sāku stradāt pašreizejā darbavietā man ļoti nepatika, man viņš likās iedomīgs, rupjš un izraisīja tikai negatīvu attieksmi, tad vēl tā ielaušanās manā komforta zonā bez uzaicinājuma. Bet jo biežāk es viņu satiku, jo biežāk manīju, ka mēs vienādi krustojam rokas, ieņemam līdzīgas pozas sežot pie galda un citus sīkumus, ko viņš darīja tapat kā es, līdz nonāca līdz tam, ka vienu dienu es sapratu, ka viņš vairs neizraisa manī negatīvas emocijas un mēs periodiski sēžam pie viņa kabinetā vai viņš uznak augša pie manis un vienkārši pļāpājam.Viltīgais manipulātors! Tas protams joks, bet liek aizdomāties.
Kopumā šī grāmata ir atstājusi mani dziļās pārdomās, tā liek aizdomāties, cik daudz mēs nepamanam citu cilvēku uzvedībā? Kā cilvēki pārzinot pareizas taktikas var ietekmēt citus cilvekus sev pozitīva rezultāta iegūšanai? Galu galā, kā aizsargaties no tiem, kas ļaunprātīgi izmanto šīs zināšanas?

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties