Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,49
Ietaupījums:
0,42 (12%)
Cena ar atlaidi*:
3,07
Pirkt
Identifikators:293047
Vērtējums:
Publicēts: 30.11.2002.
Valoda: Angļu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Abstract
This paper will investigate the origins of keeping kosher by accessing the Internet and books. It will explore why and how the rules of kashrus are followed. It will consider some common misconceptions and dismiss them. The advance and popularity of kosher food has spawned business growth, and makes keeping kosher in the 21st century very accessible and easy
Keeping Kosher in the 21st Century
What is kosher? I have heard different answers. Many non-Jewish and some Jewish people believe that food that is certified kosher has some how been "blessed" by a rabbi or given some higher…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,36 €
Materiālu komplekts Nr. 1267319
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Keeping Kosher in the 21st Century”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/293047

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties