Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:481869
 
Vērtējums:
Publicēts: 12.06.2023.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Sākumā domāju sekot skolotājas padomam un noklausīties viņas ieteiktos raidījumus, bet tad sapratu, ka lielāku ieguvumu iegūšu no pašas izvēlētiem raidījumiem. Ja godīgi, tad šī bija pirmā reize, kad kaut ko dzirdēju par šiem raidījumiem. Pat nezināju pēc kādiem kritērijiem izvēlēties.
Pirmais raidījums, ko klausījos bija ar Gintu Ozoliņu galvenajā lomā. Šim konkrētajam raidījumam mani uzrunāja tā nelielais nosaukums/virsraksts. “Gints Ozoliņš: Ne brīdi nenožēloju, ka kalpoju orķestrim”. Sākumā nezināju par ko tur runās un ar ko tas būs saistīts, bet atslēgas vārds manai izvēlei bija “orķestris”. Daudzi no skolas zina, ka esmu ar visām ķepām mūzikā. Ne tikai spēlējot klarneti, bet kopumā visa mana būtība ir ar mūziku un ap to. Jau no četru gadu vecuma ar tēti kopā mēdzu muzicēt. Viņš ar ģitāru vai ar klavierēm, bet es dziedot. Viņš bija tas, kurš man iemācīja iegūt prieku no mūzikas. Sākot ar muzikāliem vakariem mājās, tad turpinot ar muzikāliem ģimenes un radinieku kopā saiešanas pasākumiem un beidzot ar košiem, skanīgiem, tradīciju pilniem Jāņiem. Mūzika ilgu laiku bija arī mana ikdiena. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties