Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:159481
 
Vērtējums:
Publicēts: 30.11.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Es pavisam droši varu apgalvot, ka, piemēram, lauku cilvēkam ir pavisam citāda izpratne par to kas ir kvalitatīvs produkts, jo prasību līmenis ir pavisam atšķirīgs. Šeit noteicošo lomu spēlē tādi raksturlielumi kā iepakojums, izejvielas, cena, garšas un lietošanas īpašības, preču zīmes, reklāma, pielietojamība, prestiža vai luksusa faktors, sabiedrības normas utt. Piemēram, bikses, ar kurām lauku puisis dotos uz balli, pilsētnieks labākajā gadījumā vilktu lai, piemēram, aizbrauktu makšķerēt. Piemērs banāls un prasts, taču, manuprāt, atklāj patieso būtību. No ražotāja un izplatītāja pozīcijām ir svarīgi šos raksturojošos lielumus apzināt un izmantot tos kā mērķus savas stratēģijas realizācijai. Tātad ir dažādi kvalitātes prasību līmeņi. Taču, lai atvieglotu klienta izvēli daudzām precēm un pakalpojumiem ir izstrādāti starptautiski kvalitātes standarti. Viens no šādiem standartiem ir ISO un konkrētāk ISO 9000 sērijas standarti.
ISO 9001:2000 standarts īsā un koncentrētā veidā apraksta prasības firmu un organizāciju kvalitātes sistēmām. Reizēm rodas grūtības saprast, kas īsti ir domāts vienā vai otrā standarta punktā, jo standarts ir universāls un piemērojams visdažādākajām organizācijām – gan tām, kuras nodarbojas ar ražošanu, gan tām, kuras sniedz pakalpojumus, gan pārvaldes institūcijām.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1234967
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties