Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:652064
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.12.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mūsdienās arvien vairāk uzmanības ir jāpievērš datora aizsardzībai pret kaitīgā koda programmām. Datora aizsardzības programmatūru tirgus ir viens no viss straujāk augošajiem pasaulē, jo katru dienu tiek izveidoti jauni vīrusi, bet tādu vīrusu kas spētu inficēt lielu skaitu datoru nav īpaši daudz uz visa fona. Mūsdienu vīrusi vairāk orientējās nevis uz datoru sabojāšanu kā, piemēram, Černobiļas vīrus, bet uz lietotāju datoru pārņemšanu, lai izmantotu tos tālākiem uzbrukumiem, izsūtītu spamu, vai iegūtu lietotāja personas datus (banku kodus, paroles u.c.).
Ir pierādīts, ka pieslēdzot datoru ar Microsoft Windows XP (pašlaik viena no pasaulē populārākajā,) operētājsistēmu, bez ugunsmūra un antivīrusa dators tiek inficēts dažās sekundēs .
Datora aizsardzības programmatūru izstrādājumu specifika ir tāda, ka maksas produktiem licences tiek pārdotas visbiežāk uz gadu, jo šī tipa programmatūra prasa nemitīgu atjaunošanu un papildināšanu atšķirībā no ja , piemēram, teksta redaktoru programmām kur darbs tiek ieguldīts vienreiz un ik pa laikam tiek izstrādāti papildinājumi, tad datoru aizsardzībā darbs ir jāiegulda nemitīgi un beztermiņa licence var izrādīties ļoti dārga un neizdevīga, jo konkrēto programmu lietotājs var lietot vienu gadu vai arī piecus gadus.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties