Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Kādu juridisko profesiju es izvēlos un kas mani saista jurista darbā

     

    Eseja3 Tiesības

3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:364490
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.01.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Izvēlēties sev profesiju nemaz nav viegli. Kāds varbūt to izvēlas uzreiz, un jau bērnībā sapņo par savu profesiju. Tas bija ļoti pārdomāts un nopietns lēmums. izvēloties profesiju un iestājoties augstskolā, mēs varam augt tālāk, kustēt uz priekšu, jo kustība arī ir visa dzīve. Tagad arī iespēju ir jau ļoti daudz.
Pirmais impulss jurista profesijas izvēlē bija skatoties detektīvfilmas un lasot grāmatas. Viena no pirmajām grāmatām bija par Šerloku Holmsu un doktoru Vatsonu. Grāmatas varoņi bija gudri, apķērīgi, neatlaidīgi un cēlsirdīgi. Gandrīz vai viss labo un cēlo rakstura īpašību sakopojums. Un vēl tas piedzīvojuma un noslēpuma gars, kas visu laiku pavadīja grāmatas varoņus.
Viena no spilgtākajām filmām ir par detektīvu Erkilu Puaro, kas uzņemta pēc rakstnieces Agatas Kristi sarakstītajām grāmatām. Aizraujoši un interesanti ir tas, ka atšķirībā no saviem kolēģiem Puaro izmeklēšanu balsta uz „mazo, pelēko šūniņu” darbināšanu un aizdomās turamo psiholoģisko izpēti. Tādējādi viņam izdodas atrisināt vissarežģītākos noziegumus. Detektīvs ir inteliģents un ļoti vērīgs, lai gan mazliet egocentrisks, bet draugi viņu respektē un novērtē.
Katrs jau grib izvēlēties tādu darbu, kas sniedz gandarījumu un kur cilvēks var ielikt savu sirdi un dvēseli. Es nejustos laimīga, strādājot darbu, kas man nepatīk vai kura rezultāti man nešķiet pietiekami nozīmīgi. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1142247
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties