Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:214657
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.10.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tas tiek skaidrots ar samierināšanos, kā arī to, ka cilvēkam redzot minimālu kontaktu citu dzīvēs, neveidojas sajūta, ka viņš pats ir izslēgts vai atstumts no saviem vienaudžiem. Dānijā veikts pētījums prezentē ļoti līdzīgu statistiku, kas parāda, ka sabiedrība ir lielā mērā samierinājusies ar notiekošo un pašreiz mēģina to izbaudīt cik vien iespējams. Protams, dažu valstu iespaidā nevar spriest par visu pasauli un tās sadzīvošanu ar pandēmiju, piemēram, Īrijā novērots straujš kāpums pašnāvību mēģinājumos (no 1,3% - 17%), kuri rezultējušies mugurkaula traumās.
Covid-19 pandēmija ir devusi pilnīgi jauni nozīmi daudzām ikdienišķām darbībām, kas sākuma bija grūti saprotams, bet laika gaitā cilvēks ir pielāgojies. Jauniešu vidū savstarpējais kontakts nav zudis, bet tā specifika ir noteikti mainījusies visdažādākajos veidos. Visi dzīves jautājumi, ķibeles, izklaide tiek risināti un organizēti attālināti ar digitālo ierīču palīdzību. Drosmīgākie arī izaicina jaunos ierobežojumus, nepaklausot tiem vai laužot tos uz īsu brīdi, lai kaut nedaudz pabūtu kopā ar sev tuvajiem. Pandēmijas sekas atstās lielu robus daudzos dzīves aspektos, līdz ar to cilvēks būs atkal spiests adaptēties un veidot jaunas alternatīvas, ļoti iespējams, ka tie būs tieši jaunieši, kas nonāks pie jauniem risinājumiem.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1388366
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties