Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:948028
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 10.02.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Cilvēks atšķiras no citām dzīvām būtnēm pasaulē ar to, ka ir apveltīts ar īpašām jūtām - mīlestību. Kas ir mīlestība, un ko tā nozīmē cilvēkam? Par to ir domājuši miljoniem cilvēku, un katram ir sava definīcija. Pastāv uzskati, ka tas ir kaut kas ļoti pozitīvs un cilvēkam svarīgs. To atzina arī izcilākais un ietekmīgākais 19.gs. franču romantisma rakstnieks Viktors Igo: “Pati lielākā laime dzīvē ir pārliecība, ka tevi mīl.” Taču, protams, viedokļi mēdz būt dažādi: “Visspēcīgāko naidu spēj radīt tikai visspēcīgākā mīlestība.” tā teicis Renē Bissī. Bet ir skaidri zināms, ka tās ir vienas no svarīgākajām jūtām, bez kā cilvēks nevarētu justies pilnvērtīgs dzīvē.
Mīlestībai ir dažādas nokrāsas un formas – mīlestība pret vecākiem, dzimteni, pretējo dzimumu, naudu, sevi un arī Dievu. “Mīlestībai ir tūkstoš aspektu, un katrai no tiem - sava gaisma, savas skumjas, sava laime un sava smarža,” teica krievu rakstnieks Konstantīns Paustovskis. Manuprāt, tas ir spēcīgs pierādījums tam, ka mīlestība mēdz būt ļoti dažāda. Ir uzrakstīti tūkstošiem romānu, sacerēti miljoniem skaņdarbu, nofilmētas neskaitāmas mākslas filmas, veltītas šīm cēlām un skaistām cilvēka jūtām. Un es domāju, ka šī tēma nav pilnīgi izsmelta, un cilvēkam vienmēr būs ko atklāt jaunu šajā sakarā, jo katrs redz un izjūt mīlestību savādāk.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1139512
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties