Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:387006
 
Vērtējums:
Publicēts: 14.11.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Postindustriālais laikmets no tā priekšgājēja atšķiras arī ar to, ka jaunajā laikmetā lielu lomu spēlēja arī izglītība un universitāte kā arī teorētiskās zināšanais, lai tās pielietotu praktikā. Ražotāji, kuri bija ražojuši ar tehniku, kura bija radusies industrializācijas laikmetā, nomaina to ar informāciju tehnoloģijām un elektroniku – postindustriālajā laikmetā ogļu un tvaika darbināto tehniku nomaina uz daudz mazāku tehniku, darbinātu ar elektrību. Zināšanas par tehnoloģijām, smago darbu rūpnīcās, nomaima uz daudz vieglāku darbu – lielu daļu darba padara tehnoloģijas.
Manuprāt abiem laikmetiem ir daudz kopīga un daudz atšķirīga. Industrializācija ir pamats postindustrializācijai, tāpēc arī atšķirības, kas saskatāmas starp abiem laikemtiem, ir tikai zināšanu un attīstības rezultāts, kas balstās uz iepriekšējiem atklājumiem. Abi laikmeti cilvēcei ir atnesuši daudz sasniegumu, lai padarītu dzīvi vieglāku, sākot ar tvaika un ogļu izmantošanas atklājumiem, līdz pat elektrībai un informāciju tehnoloģijām. Arī mūsdienās cilvēki izmanto industrializācijas atklājumus, kā piemēram, tvaiku kā enerģijas avotu – lielāko daļu elektrības, mūsdienās, saražo tieši ar tvaika turbīnām. Es uzsatu, ka abi laikmeti cilvēces attīstībai ir likuši spēcīgu pamatu, lai mēs varētu dzīvot tā kā šobrīd.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1368401
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties