Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
1,99
Ietaupījums:
0,24 (12%)
Cena ar atlaidi*:
1,75
Pirkt
Identifikators:122028
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.01.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Saskaņā ar Indiešu pārliecību, pārmaiņas un daudzveidība rada dzīvei krāsas un garšas, un tas izpaužas arī viņu ēdienos. Ēdieni ir ļoti daudzveidīgi un katram reģionam ir raksturīga garšvielu kombinācija, kas dod ēdienam neatkārtojamu garšu. Katrā Indijas reģionā ir arī savas atšķirīgas tradīcijas. Valsts dienvidu reģionos priekšroka tiek dota asiem un veģetāriem ēdieniem, bet ziemeļos vairāk galdā liek gaļu un ēdiena pikantums slēpjas piedevās, dažādos karijos.
Arī reliģiskā piederīga spēlē svarīgu lomu ēdienu izvēlē. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,20 €
Materiālu komplekts Nr. 1156370
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Indijas galda kultūra”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/122028

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties