Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,49
Ietaupījums:
0,40 (16%)
Cena ar atlaidi*:
2,09
Pirkt
Identifikators:116719
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.04.2004.
Valoda: Angļu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Consumers beware! Are you afraid of the food on your plate? Well you should be if the hidden enemies lurking on your food have not been eradicated. "The threat is dangerous food-borne microorganisms that are tasteless, odorless, and invisible to the naked eye."(Acheson 1) Fortunately, forty years of research have proven that irradiation is a safe and effective method of killing bacteria and other disease causing microorganisms in food. Food irradiation continues to be a reliable technique that exposes food to controlled amounts of radiant energy for a specific time. In doing so, this radiation pasteurization further benefits food by slowing down the ripening of certain fruits and vegetables, giving them a longer life of freshness. It decreases nearly all of the harmful pathogens in the meat supply and specific kinds of fresh produce before it gets to the consumer. In spite of this safe, sanctioned food processing technology, public concern has been voiced about the loss of nutritional value in irradiated food and that food becomes "radioactive" potentially promoting cancer. Yet food irradiation has been shown to be a successful food preservation process that should be extensively used to prevent foodborne diseases. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Independant Study Project on Food Irradiation”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/116719

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties