Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
4,49
Ietaupījums:
0,67 (15%)
Cena ar atlaidi*:
3,82
Pirkt
Identifikators:812732
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.05.2003.
Valoda: Angļu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Head chef: Commences work before all staff and checks the food and equipment. The head chef prepares the menu board and checks the staffing and their sections throughout the operation. They also handle any complaints, mediate with clients and de-brief and release the staff.
Sous chef: Assists the head chef in all of his/her duties.
Chef Entrée: Involved in the preparation, cooking, presentation and service of all hot and cold entrees. They can also assist in any section if needed, only once they have finished with their entrees.
Chef Vegetables: Involved in all vegetables and potato dishes. They must make sure that everything is clean and that any remains are properly stored.
Mains: Involved in the preparation, cooking, presentation and service of all hot and cold main dishes. These chefs are responsible for the staff meals.
Chef Pastry: Take care of all hot and cold desserts, as well as preparing bread/petit fours. They may also act as late guard if required.
Plongeur: General cleaning and wash-up as ordered by head chef. They can also assist in the pastry section if needed.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,45 €
Materiālu komplekts Nr. 1270173
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Hospitality Studies”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/812732

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties