Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
14,20 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:601336
 
Vērtējums:
Publicēts: 21.01.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 33 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Ģimene un izglītība    4
2.  Prakse pirms karjeras    7
3.  “Hezbolla” nostiprināšanās Hasana Nasralla vadībā    10
4.  Reprezentācija    13
  Nobeigums    16
  Avoti    17
Darba fragmentsAizvērt

Nobeigums
Hasans Nasralla ir dzimis nabadzīgā un lielā ģimenē, kurā, ieskaitot viņu, bija 9 bērni. Jau no bērnības, esot mentāli vairāk nobriedis nekā viņa vienaudži, viņš ar savu neatlaidību un vēlmi izglītoties iepazinās ar cilvēkiem, kas viņam palīdzēja izglītoties reliģiskajās zinātnēs. Uzsākot savu darbību pretošanās kustībā pēc vidusskolas sākot ar “Amal kustību”, un iegūstot ar vien svarīgākus pienākumus pārstāvot “Amal kustību” un cīnoties tajā, lai nepieļautu Libānas okupāciju, ko vēlējas Izraēla. Tādā veidā Hasans Nasralla pamazām sāka pievērsties politikai. Pametot “Amal kustību”, Hasans Nasralla pievienojās jaunai kustībai “Hezbolla”. Tā bija jauna un militāri nespēcīga. Šajā laikā viņš ieguva svarīgākus pienākumus, un ar laiku auga viņa atbildība par “Hezbolla”. Ar laiku Hasans Nasralla iesaistījās politikā ar vien vairāk, un laikā, kad Mūsāvī bija “Hezbolla” ģenerālsekretārs, Hasans Nasralla pārstāvēja viņu svētkos, festivālos un partijas sanāksmēs.
Pēc Mūsāvī nāves 1992.gadā, neskatoties uz to, ka Hasans Nasralla salīdzinājumā ar konsultatīvās padomes biedriem bija jaunākais, viņš tika ievēlēts par “Hezbolla” ģenerālsekretāru, viņa panākumu dēļ “Hezbolla” aprindās. Kopš Hasans Nasralla kļuva par “Hezbolla” ģenerālsekretāru, “Hezbolla” iesaistījās Libānas politikā un parlamentā. Tā ieguva militāru spēku un spēcīgākus ieročus.
Hasans Nasralla neapšaubāmi ir spilgta personība Tuvo Austrumu reģionā gan politiskajā, gan sabiedriskajā ziņā, tajā pašā laikā esot ļoti reliģiskam. Viņš ar savām darbībām “Hezbolla” līdera amatā ir ietekmējis daudzus procesus Libānā un Tuvajos Austrumos.
Viņš savā darbības laikā, saņem ļoti lielu savas ģimenes atbalstu. Hasans Nasralla iestājas par sieviešu tiesībām un to lomu sabiedrībā, kā arī visas tautas labklājību un tās aizsardzību. Viņa uzcītīgā izglītošanās jaunībā ir devusi lielus panākumus viņā karjeras attīstībā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −-2,80 €
Materiālu komplekts Nr. 1383361
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties